Varför blir du sjuk - hur fungerar din tarm?? (Illustrerande Video)

Varför blir du sjuk - hur fungerar din tarm?? (Illustrerande Video)

 

Som de flesta idag vet så sitter stora delar av vårt immunförsvar i tarmen, en väl fungerande tarm är därmed bland det viktigaste för att uppnå optimal hälsa. HUR FUNGERAR DIN TARM?

 

Filmklippet nedan illustrerar hur det kan se ut i tarmen och vilka sjukdomar det kan leda till, det är lite otäckt men en tankeväckande film, man blir inte förvånad över att man blir sjuk. Kanske du förstår att det är viktigt att ha en god tarmhälsa.

 

Lundborgklininken stöter vi dagligen på mag- och tarmproblem hos våra klienter och det vi ofta upptäcker är stora problem med olika mikroorganismer, parasiter, överväxt av oönskade bakterier, förstoppning, diarré problem osv. Många har andra problem som yttrar sig i huvudvärk, trötthet, hunger eller tvärt om, avsaknad av aptit. Vissa har astma, hosta, ont i leder, inflammationer, huvudvärk eller mer allvarliga hälsotillstånd.

 

Många av dessa problem kan ha sin rot i tarmen. Visste du att vissa parasiter går från tarmen via blodbanan till lungorna, ner i magsäcken tillbaka till tarmen och inte allt för sällan också till levern. Astma kan därmed ha med parasiter att göra, liksom olika hudproblem, kronisk trötthet osv listan kan göras lång. Men det är viktigt att reda ut vad just du har.

 

Får du en kraftig inflammation i tarmen så tar sig dessa mikroorganismer vidare ut i systemet och ställer till skada. Inflammationen kan du få från mikroorganismerna men även den mat du äter kan leda till kronisk inflammation. Har du mikroorganismer så är det ännu viktigare att du är noggrann med kosten så du inte späder på inflammation och göder dina inkräktare. Alla mikroorganismer avger gifter när de dör vilket de såklart gör i sin cykel men de förökar sig också under tiden, dessa gifter kan ligga till grund för många av symptomen.

 

För att komma till rätta med problemet så finns det bra preparat men det är viktigt att försöka ta reda på vilket problem man har. På kliniken kan vi undersöka detta www.lundborgkliniken.se

 

Har du problem med förstoppning så är det viktigt att dricka mer vatten och tex ta psylliumfröskal för att göra avföringen mer smidig och att det inte är så torrt i tarmen. Två mycket bra produkter vi använder och rekommenderar vid förstoppning är oxytarm och living cleanse. Börja med oxytarm och är du osäker på dosering så kontakta oss för individuell dosering. Räcker det inte med oxytarm så komplettera med Living cleanse. Det är farligt att vara förstoppad, du blir förgiftad så att gå på toaletten varje dag är ett måste för en god hälsa.

 

Vet du att du har parasiter så rekommenderar vi Pararizol zeta vilket är ett starkt örtkomplex som tar parasiter bra. Tål du inte svart valnöt som finns i Pararizol så rekommenderar vi istället PD 801 (Pao Darco) vilken också är en bra produkt för parasiter. Man kan få reaktion när man tar död på mikroorganismer, vanliga biverkningar är lös mage. Det finns också frekvensbehandlingar att få för parasiter och bakterier. Du bör vänta med att ta probiotika tills problemet är löst men det är sen viktigt att komplettera med för att bygga upp en bra tarmflora igen som står emot olika inkräktare. San Biota är en mycket bra probiotika som koloniserar goda tarmbakterier i tarmen igen.

Varför vi får dessa mikroorganismer återkommer vi till inom kort!