Hur farligt är det att inte träna? | Träna hemma på 10 minuter!

Hur farligt är det att inte träna? | Träna hemma på 10 minuter!

Att inte träna påverkar kroppen på många olika sätt. Och vi alla hör det åter om igen att vi måste träna. Vi har därför dykt in lite i hur farligt det faktiskt kan vara att inte träna och hålla kroppen igång.

 

Vad tänker du på när man säger livstil? De flesta tänker på att det handlar om kost och motion.

Vad gäller det här med motion så är det väldigt ångestladdat för många människor och det leder ofta till ett dåligt samvete. Men, det finns ett genialt sätt att motionera på, utan onödig belastning och utan att det tar en massa tid. Motionerar du inte varje dag så behöver du inte ha dåligt samvete för det längre. Det är dock viktigt att du rör på dig varje dag. Det är viktigt för att kunna få syre in i cellerna och för att öka kroppens avgiftningsförmåga.

Kroppen är inte skapt för att sitta stilla hela dagarna.

Tränar man inte påverkar man ämnesomsättningen, hjärt- och kärl och lymfsystemet. Detta innebär sämre syresättning till cellerna vilket är det viktigaste för god cellhälsa. De effekter du får genom att inte träna kan vara övervikt, diabetes, högt blodtryck, dåliga blodfetter för stor giftbelastning i kroppen, celluliter osv.

På skelett, leder och muskler får du också negativa effekter med svaga muskler, skört skelett, stelhet, dålig koordination och balans.

Övriga negativa effekter är förstoppning, tarmfickor, ökad stress och i värsta fall cancer.

Detta pga av att kroppen får svårt att kvitta sig med slagprodukter och toxiner. Du måste syresätta din kropp för att alla funktioner skall fungera och det kan du göra med tex träning. 

Träna hela kroppen på bara 10 minuter - det finns olika alternativ

Att gå ut och träna är ett super alternativ för att hålla igång kroppen. Men du bör även veta att det finns alternativ som givetvis har både för och nackdelar. 

Med kroppstimulator behöver du bara lägga dig ner på en madrass med benen i kroppstimulatorn och låta den göra jobbet åt dig. 10 min på kroppstimulatorn motsvarar 1 timmes träning cirkulaitonsmässigt men du får även en positiv effekt på din kondition genom att du får en förbättrad syresättning till cellerna och fart på lymfan vilket leder till att du får bort slaggprodukter ur kroppen

Vi har även otroligt bra resultat på ryggont!

Din kropp behöver röra sig!

Det ligger så otroligt mycket i det att röra på kroppen! 

Genom att endast använda kroppstimulator i 10 minuter ger det 18 gånger mer lymfcirkulation än att gå ut och gå samma tid! 

Genom att öka lymfcirkulationen, blodcirkulationen så får du bättre syretillförsel till cellerna och detta sin tur leder till ökad cirkulation. Detta genom att ligga och slappna av 15v min / dag.

 

Du förbättrar alltså både cirkulationen och konditionen genom att använda kroppstimulatorn.