• Vi jobbar för att ändra hälsoparadigmet

    Högkvalitativa Kosstillskott och hälsoprodukter

Hälsopaketet – Den viktigaste investeringen i ditt liv!

Vi vill gärna hjälpa dig och din familj till en bättre hälsa för att förbli sunda och friska livet ut. Att förebygga din hälsa är det enklaste du kan göra för att bevara en frisk kropp. Det behöver inte vara svårt och komplicerat.

Genom egna och andras erfarenheter och baserat på forskning har vi satt ihop olika paket både vad gäller tillskott, kostkurser och teknologier för hemmabruk för optimal hälsa. Genom att låta dina livsstilsförändringar och produkterna bli en naturlig del av vardagen kommer du att uppleva att du håller dig friskare, gladare och piggare.

Vill du ha hjälp med vad du skall äta så har vi kostkurser på distans, intensiv och i form av kurs.

Så länge vi är unga och friska och likaså så länge vi inte känner av något i våra kroppar så tänker vi inte på att vi utsätts för olika belastningar hela tiden som påverkar det som sker inne i oss.

Vi blir utsatta för mer eller mindre stora belastningar varje dag, t ex från kemikalier i maten, genmodiferade livsmedel, dricksvatten som innehåller läkemedelsrester och andra substanser och i värsta fall mikroorganismer av olika slag. Vi andas in förorenad luft både ute och inne och vi kanske motionerar för lite. Gradvis så reduceras vår hälsa. Vi åldras snabbare, får huvudvärk, muskelvärk, mag-tarmproblem, hjärt-kärlsjukdomar, allergier, astma, diabetes, demenssjukdomar och kanske ännu värre sjukdomar. Vi använder idag fler läkemedel än någonsin för att dämpa symptomen. Komplexa sjukdomar kommer inte över en natt det är en process som pågått under flera år.

Vill du ha en annan utveckling av ditt liv?

Hälsopaketet är ett koncept med lösningar som kan vända den negativa utvecklingen och hjälpa dig att ta ett större ansvar för din egen och dina barns hälsa. Vårt mål är att bidra till att förbättra hälsotillståndet i Sverige på kort och lång sikt. Vi har de viktigaste hälsolösningarna för både familjer och företag och alla produkter är de bästa i sitt slag. Att ta del av vårt utbud är den bästa investering du kan göra för att förebygga hälsa och hålla dig frisk.

Vill du genomgå en noggrann hälsoundersökning för att se vad just du behöver för att förebygga just din hälsa så rekommenderar vi dig att besöka Lundborgkliniken.

Lundborgklinikens filosofi är att läka, stimulera och optimera kroppen
på kroppens egna villkor och att vara ett komplement
till den traditionella sjukvården.

Utanför Göteborg i Sävedalen ligger den enda regionala kliniken Lundborgkliniken, tillhörande Health-Optimizing, som finns i Sverige. Vad gäller träning och prestation så har denna klinik teknologier och metodiker för att komma underfund med vad som stjäler ditt överskott och kanske gör att du inte presterar på topp. Det finns dessutom teknologier som inte finns till försäljning för att stimulera skaderehabilitering mycket snabbare.

http://lundborgkliniken.se/
Kontakta oss

Använd dig utav formuläret nedan så svarar vi dig så snart vi kan.