Frakt & Returpolicy

Jag har slutfört min beställning, när kommer den att skickas?

Upp till 2 arbetsdagar från slutförd beställning till ditt paket skickas ut. Leveranstid: 1-3 arbetsdagar från det att paketet skickas ut.

När din order skickats får du ett mejl med en länk där du kan spåra din order. Vi ber om ursäkt för eventuella förseningar vad gäller orderleverans. Produktion eller leverans kan påverkas av globala problem utom vår kontroll, och kan orsaka viss väntetid. Det finns omständigheter som vi ibland inte kan kontrollera (naturkatastrofer, helgdagar, väder osv.) Som kan orsaka eventuella förseningar. Medan de flesta paket kommer att komma i tid, kan det finnas omständigheter och förseningar som våra transportörer kan uppleva. Av detta skäl garanterar vi inte den exakta leveranstiden; leveransfrågan är rederiets ansvar.

Retur

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Artikeln ska returneras väl emballerad (oöppnad), i säljbart skick och i oskadad förpackning.

Återbetalning

För de flesta artiklar, i den osannolika situationen att din produkt är felaktig, kan du skicka den tillbaka till oss för återbetalning eller utbyte av varor inom 30 dagar efter mottagandet. Återbetalning av returfrakt är inte tillgängligt för detta. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen.  

Returer (om tillämpligt)

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. Om du är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar. Försenade eller saknade återbetalningar (om tillämpligt) Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras. Kontakta din bank. Det finns ofta någon behandlingstid innan en återbetalning publiceras. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss genom att använda vårt kontaktformulär.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta det mot samma objekt, skicka ett e-postmeddelande med vårt kontaktformulär.

Returfrakt

Vi kommer att instruera dig via e-post i var du ska skicka ditt objekt för retur. Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning. Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera. Om du levererar en vara över 750 kr bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi får din returnerade artikel.

Liggetid

Om liggetiden på 14 dagar har passerat kommer din beställning skickas tillbaka till oss. Då kommer den tillbaka till oss som outlöst paket och du debiteras då för kostnader gällande frakt, returfrakt, postförskott, expeditionsavgift samt emballage. Avgiften för outlöst paket ligger på 250 kronor.